دو اثر نجلا مهدوی‌اشرف با عنوان «خورشیدی در صحرای ترکمن» و مهشید راقمی با عنوان «تیک‌تاک» از انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در میان برگزیدگان مسابقه بین‌المللی تصویرگری بلگراد ۲۰۲۵ قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، این دوره، که هم‌زمان با پنجاه‌وسومین دوره «قلم طلایی» و هجدهمین مسابقه دوسالانه تصویرگری در سال ۲۰۲۵ برگزار می‌شود، ۸۳ تصویرگر از کشورهای مختلف جهان برگزیده شدند.

بر همین اساس، ۹ تصویرگر ایرانی شامل رها امینی، سلیمه باباخان، مهشید راقمی، شیده سخاوتی، غزل فتح‌الهی، مارال فروزش، هاجر مرادی، مریم محمودی‌مقدم و نجلا مهدوی‌اشرف در میان این برگزیدگان حضور دارند.

از میان آثار ایرانی، دو اثر یادشده از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در فهرست برگزیدگان این مسابقه قرار گرفته است.

مسابقه تصویرگری بلگراد هر دو سال یک‌بار از سوی انجمن طراحان و هنرمندان صربستان برگزار می‌شود. این رویداد انواع تصویرگری از جمله تصویرگری کتاب، مجله، روزنامه، انیمیشن و سایر رسانه‌های الکترونیکی را در بر می‌گیرد.

۵۹۲۴۳

منبع: خبرآنلاین