رئیس کمیسیون نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شهر سنندج با اشاره به نقش حیاتی شهرداری در حفظ آرامش مردم در بلایای طبیعی و انسانی،بر لزوم تقویت آمادگی‌ها و اقدامات زیرساختی تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، فرهاد میمنت‌آبادی در برگزاری جلسه کمیسیون نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شهر سنندج به بخشنامه ابلاغی از وزارت کشور اشاره و اظهار کرد: این بخشنامه ابلاغی همه دستگاه‌ها را به همکاری در کاهش خسارات بحران‌ها موظف می‌داند.

وی با ابراز نگرانی از افزایش ساخت‌وسازهای غیرمجاز که نظم و بافت شهری را برهم زده است،خواستار نظارت دقیق و پیگیری جدی مسوولین شهری در این خصوص شد.

رئیس کمیسیون نظارت و ارزیابی شورای اسلامی شهر سنندج با تاکید بر اینکه تلاش‌های شبانه‌روزی شهرداری‌ها نباید نادیده گرفته شود،خاطرنشان کرد:تیم اجراییات باید از بهترین امکانات و مزایا برخوردار شوند تا ضمن حفظ کیفیت کار،از تخلفات جلوگیری کنند.

در ادامه ساماندهی دستفروشان،دکه‌ها و وانت‌های که بصورت نامنظم افزایش یافته و باعث آشفتگی در سیمای شهری و نظم عمومی شده‌اند،مورد تأکید قرار گرفت.

میمنت‌آبادی خطاب به مدیران مناطق اذعان داشت:این مهم را مدنظر داشته و نظارت‌ها دقیق دنبال شود،واگذاری دکه‌ها صرفاً باید از طریق مزایده و ثبت در سامانه‌های رسمی صورت گیرد.همچنین محل‌های مشخص و مناسبی برای وانت‌بارها تعیین و دستفروشان ساماندهی شوند به گونه‌ای که ضمن حفظ زیبایی شهر،کسب‌وکار این فعالان بصورت منظم و پایدار ساماندهی شود.

وی بار دیگر بر اهمیت هماهنگی،نظارت مستمر و ارتقاء ظرفیت‌های سازمانی تأکید و تصریح کرد:تنها با همدلی و خرد جمعی می شود شهری زیبا،محیطی امن‌تر،منظم‌تر ساخت و آینده ی روشن را در انتظار بود.