شرکت آب منطقه‌ای لرستان با جذب صددرصدی اعتبارات طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای سال ۱۴۰۳، دفاتر مالی این سال را بست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، داریوش حسن‌نژاد، مدیرعامل شرکت، در گفت‌وگو با خبرنگار ما اعلام کرد که با تلاش و همت کارکنان شرکت، اعتبارات طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای به‌طور صددرصد جذب شد و دفاتر مالی سال ۱۴۰۳ بسته شد.

داریوش حسن‌نژاد با اشاره به وضعیت اعتبارات مصوب سال ۱۴۰۳ اظهار داشت: شرکت آب منطقه‌ای لرستان در سال ۱۴۰۳، اجرای ۲۶ طرح شامل ۵۲ پروژه را با اعتباری بالغ بر ۱۰۳۰۰ میلیارد ریال مدیریت کرده است که از این مبلغ، ۹۲۴۶ میلیارد ریال معادل ۹۰ درصد تخصیص یافته است.

مدیرعامل شرکت افزود: از زحمات تمامی ذی‌مدخلان و ذی‌نفعان، معاونین، ذیحسابان، مشاوران و پیمانکارانی که در احداث و اجرای طرح‌های این شرکت نقش داشته و با تلاش شبانه‌روزی در پیشبرد طرح‌ها کوشش کرده‌اند، قدردانی می‌کنم. امیدوارم با اتمام طرح‌ها و تحویل آنها به بهره‌برداران، این اقدامات مایه خیر و برکت برای مردم باشد.

48

منبع: خبرآنلاین