رئیس دستگاه نظارت استان قزوین از آغاز فرآیند برگزاری ششمین دوره انتخابات تمام‌ الکترونیکی اعضای هیأت مدیره و بازرسان کاردان‌های ساختمان استان ها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ مجتبی دائی دائی، مدیر کل راه و شهرسازی استان قزوین و رئیس دستگاه نظارت ششمین دوره انتخابات اعضای هیأت مدیره و بازرسان سازمان نظام کاردانی ساختمان استان ها با اعلام این خبر اظهارکرد: پیرو ابلاغ نظام نامه انتخابات تمام الکترونیکی اعضای هیات مدیره کاردان‌های ساختمان استان ها و بازرسان، انتخابات در تاریخ ۱۸دی ماه سالجاری به صورت تمام‌ الکترونیکی و همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.

دائی دائی افزود: زمان ثبت نام برای افرادی که علاقمند به داوطلبی عضویت در هیأت مدیره و بازرس کاردان‌های ساختمان استان می باشند، از ۱۹مهرماه سالجاری لغایت ۴آبان ماه خواهد بود و تمام کسانی که دارای پروانه اشتغال پایه ۲ و بالاتر می باشند و همچنین حداقل ۹سال سابقه کار مفید و علمی در حوزه مربوطه دارند، می‌توانند در انتخابات ثبت نام کنند.

این مقام مسئول تاکید کرد: کلیه داوطلبان دارای پروانه اشتغال به کار کاردانی در یکی از رشته های اصلی معماری، عمران، تأسیسات مکانیکی، تأسیسات برقی، شهرسازی و نقشه برداری  که دارای شرایط مندرج در آئین‌نامه کاردانی می‌باشند، می توانند نامزد انتخابات شوند.

وی خاطرنشان کرد: انتخابات هیأت مدیره کاردان‌های ساختمان استان ها در هفت رشته برگزار خواهد شد و هیئت مدیره نیز دارای ۷عضو اصلی می باشد، همچنین یک بازرس اصلی و یک بازرس علی البدل نیز در هررشته وجود دارد.

دائی دائی افزود: پس از برگزاری فرآیند انتخابات، احکام اعضای منتخب از سوی مدیرکل راه و شهرسازی استان و رئیس دستگاه نظارت صادر خواهد شد.

48