تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۸

گفته می شود آل کثیر با مصدومیت از ناحیه زانو که احتمال دارد پارگی رباط صلیبی باشد روبه رو شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ عیسی آل‌کثیر یکی از چهره‌های جنجالی فصل نقل‌وانتقالات بود که با جدایی از پرسپولیس تا آستانه انتقال به استقلال پیش رفت.

وی که حتی با استقلال قراردادی یک ساله به امضا رسانده بود، به خاطر واکنش تند هواداران و بخش عمده‌ای از پیشکسوتان این باشگاه ناچار به انتخاب تیمی دیگر شد.

این مهاجم 35 ساله بعد از منتفی شدن حضورش در استقلال به عضویت تیم ملوان درآمد و در فصل جاری طی دو بازی برای این به میدان رفت که آخرین آن مقابل پرسپولیس بود.

آل‌کثیر در تمرین امروز ملوانان که خود را برای دیدار مقابل خیبر خرم‌آباد در هفته ششم لیگ برتر آماده می‌کردند، دچار آسیب‌دیدگی از ناحیه زانو شد. 

شدت آسیب‌دیدگی مهاجم ملوان احتمال پارگی رباط صلیبی او را مطرح کرده است، اما تیم پزشکی باشگاه ملوان اظهارنظر قطعی را به بعد از بررسی نتیجه MRI او موکول کرده است.