بادام کاران گیلانی سال هاست با زحمت فراوان به تولید بادام زمینی اشتغال دارند، اگرچه این محصول به نوعی جزء محصولات استراتژیک استان محسوب می‌شود اما هیچگاه آن‌طور که به برنج و چای توجه شده بادام زمینی مورد توجه قرار نگرفته است.

حیدرنژاد فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه در گفت وگو با خبرنگارخبرآنلاین گیلان، با بیان اینکه برداشت بادام زمینی از اول شهریور در سطح ۳۱۰۰ هکتار از اراضی زراعی استان گیلان آغاز شده است، اظهار کرد: سه هزار و ۶۱۰ بهره بردار در مزارع بادام زمینی شهرستان آستانه اشرفیه مشغول فعالیت هستند. فرماندارآستانه اشرفیه از تولید ۹ هزار و ۳۶۰ تن پیله خشک بادام زمینی خبر داد و افزود: بادام زمینی همه ساله از اوایل اردیبهشت توسط بادام کاران منطقه کاشت می شود و برداشت این محصول تا مهر ادامه دارد.

فرماندارآستانه اشرفیه افزود شهرستان آستانه اشرفیه را با سطح زیر کشت دو هزار و ۵۰۷ هکتار، قطب اصلی بادام کاری دانست و بیان کرد: این محصول در در شهرستان آستانه اشرفیه کشت میشود حیدرنژاد محصول بادام زمینی آستانه اشرفیه را دارای کیفیت مناسب دانست که به دلیل طعم مطلوب،  مورد پسند و استقبال مصرف کنندگان قرار گرفته است و متذکر شد: ۱۸ کارخانه و ۲۰۰ کارگاه سنتی در زمینه فرآوری این محصول فعال هستند.