معاون اجرایی رئیس‌جمهور فردا دوشنبه، ۱۴ مهرماه، در سفری یک‌روزه مهمان استان خراسان شمالی خواهد بود.

به گزارش خبرآنلاین، محمدجعفر قائم‌پناه با محوریت حضور در همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان وارد بجنورد می‌شود و در کنار این برنامه اصلی، چندین بازدید و افتتاح پروژه را در دستور کار دارد.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، قائم‌پناه از تجهیزات بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد که اعتبارات آن از محل سفر ریاست‌جمهوری و هیأت دولت تأمین شده، بازدید خواهد کرد. همچنین پروژه احداث دانشکده داروسازی شهرستان بجنورد نیز مورد بازدید قرار می‌گیرد.

حضور در آیین افتتاح همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان، بازدید از پروژه آبرسانی شهر بجنورد، افتتاح همزمان ۵۶ مدرسه با ۱۶۲ کلاس در قالب نهضت توسعه عدالت آموزشی، بازدید از مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست، نشست با فعالان سیاسی و اجتماعی، افتتاح همزمان نیروگاه خورشیدی ۱۳ دستگاه اجرایی استان و شرکت در جلسه شورای اداری خراسان شمالی از دیگر برنامه‌های این سفر یک‌روزه است.

48