آیین گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن و مراسم تجلیل از واحدهای نمونه صنعتی و معدنی استان سمنان، با حضور جمعی از مقامات ملی و استانی در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،این آیین با حضور لطفی‌زاده مشاور عالی و دستیار ویژه وزیر صنعت، معدن و تجارت، مونسان معاون بانکداری و عضو هیئت عامل بانک اقتصاد نوین، محمدجواد کولیوند استاندار سمنان، فرج‌الله معماری رئیس اتاق بازرگانی سمنان، سردار شوقانی فرمانده سپاه استان، جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی، فعالان اقتصادی، صنعتگران و معدن‌کاران استان برگزار شد.

این مراسم با هدف تکریم تلاشگران عرصه تولید، توسعه صنعتی و معدنی استان و تقدیر از واحدهای نمونه و پیشگام در ارتقای بهره‌وری و اشتغال برگزار شد .

در این مراسم از ۱۰ واحد نمونه صنعتی و معدنی، کارآفرین، طرح نمونه کشوری و پیشکسوتان این حوزه تجلیل شد.

مشاور و دستیار وزیر صنعت معدن و تجارت در این آیین گفت: با بازگشت تحریم‌ها و فعال شدن مکانیسم ماشه، نقش بخش خصوصی در اقتصاد کشور پررنگ‌تر شده است.

سیدعلی لطفی‌زاده اظهار کرد: با توجه به فعال شدن اسنپ‌بک و بازگشت تحریم‌ها، بخشی از درآمدهای دولت در دسترس نخواهد بود و لذا برای جبران این مهم باید به دنبال جهش در صادرات کشور و تحقق رقمی بالاتر از آنچه در برنامه هفتم هدفگذاری شده باشیم.

دستیار ویژه وزیر صمت با بیان اینکه امروز اهداف دشمن برای همه ما روشن شده است افزود: ماهیت حقیقی دشمنان ما امروز به روشنی در غزه هویدا شده است و لذا باید بکوشیم که خود را قوی‌تر کنیم.

وی راه مقابله با دسیسه‌های دشمنان را قوی‌تر شدن کشور ارزیابی و تصریح کرد: بخشی از این قوی‌تر شدن در ابعاد نظامی است که با تلاش نیروهای نظامی و دفاعی در حال انجام است و ما وظیفه داریم از آن حمایت کنیم.

دبیر شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران بر لزوم قدرتمندتر شدن کشور در ابعاد اقتصادی تاکید کرد و ادامه داد: راهی جز قدرتمندتر شدن نداریم و باید همه ظرفیت‌های کشور را در راستای قوی‌تر شدن در حوزه اقتصاد بکار گیریم.

وی با بیان اینکه کشتار زنان و کودکان در غزه گویای قصاوت دشمنان است اضافه کرد: اگر کشور ما از قدرت لازم برخوردار نبود شاهد اقدامات بی‌رحمانه آنها در ایران بودیم.

لطفی‌زاده بر لزوم حمایت حداکثری از بخش تولید تاکید و تصریح کرد: هر آنچه به زیان بخش تولید داخل باشد به ضرر کشور است و باید از آن جلوگیری شود.

مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت، مانع‌تراشی بر سر تولید را خیانت به کشور ارزیابی و خاطرنشان کرد: همه مسئولان وظیفه دارند به رفع موانع از پیش پای تولید کمک کنند. وزارت صنعت، معدن و تجارت آمادگی دارد همه توان خود را برای کمک به بخش صنعت و تولید در استان به میدان بیاورد.

وی با بیان اینکه باید محصولات رقابت‌پذیر باکیفیت و با ارزش‌افزوده بالا تولید کنیم ادامه داد: واحدهای صنعتی و تولیدی ما به ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه نیاز دارند و وزارت صمت از احداث این واحدها در کارخانه‌ها حمایت می‌کند.

دستیار وزیر صنعت معدن و تجارت بر ضرورت توجه ویژه به معیشت کارگران تاکید و اظهار کرد: دشمن به دنبال ایجاد نارضایتی در بین مردم است و از همین رو به دنبال کاهش تولید و تعدیل نیرو در واحدهای صنعتی و تولیدی است.

وی ادامه داد: دشمنان به انحاء مختلف تلاش می‌کنند که ایجاد تنگناهای مختلف واحدهای صنعتی و تولیدی ما را وادار به تعدیل نیرو و تولید نارضایتی کنند. همه مسئولان در این بخش وظیفه دارند که از واحدها حمایت حداکثری داشته باشند.

وی بر لزوم تامین انرژی پایدار برای واحدهای صنعتی و تولیدی تاکید و تصریح کرد: خوشبختانه مسئولان استان سمنان گام‌های خوبی در راستای تامین و تولید انرژی برای واحدهای صنعتی برداشتند که جای تقدیر دارد. وزارت صنعت معدن و تجارت نیز از این پروژه‌های تامین انرژی حمایت همه‌جانبه می‌کند.

وی تامین ارز مورد نیاز واحدها را از دیگر ضرورت‌های بخش صنعت و تولید برشمرد و گفت: نباید اجازه دهیم که به دلیل ندانم‌کاری عده‌ای، خود به میدان‌داران میدان تولید ضربه بزنیم.