مهندس بهنام‌جو استاندار قم بر رعایت استاندارد مصرفی از سوی مردم برای رفع ناترازی‌ها تأکید کرد و گفت: اقدام ویژه اداره کل استاندارد قم باید کار روی فرهنگ مصرفی مردم باشد تا انشاالله شاهد ناترازی در حوزه‌های مختلف نباشیم.

به گزارش خبرآنلاین، مهندس بهنام‌جو پیش از ظهر چهارشنبه ۲۳مهر۱۴۰۴ در همایش گرامیداشت روز جهانی استاندارد که در محل سالن همایش‌های اداره کل استاندارد قم برگزار شد، اظهار داشت: همانگونه که رعایت استاندارد در تولید، به یک ارزش تبدیل شد و امروز علامت استاندارد روی هرکالایی موجب اطمینان خاطر مصرف کننده است، باید استاندارد در میزان مصرف هم به یک ارزش تبدیل شود تا شاهد ناترازی در برق، آب، گاز و... نباشیم.

مهندس بهنام‌جو افزود: البته با کارهای بزرگی که در استان قم در حال انجام است از جمله احداث نیروگاه‌های خورشیدی، نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی و نیروگاه‌های بادی، به زودی برق کافی و حتی زیادتر از نیاز موجود خواهیم داشت که شاهد ناترازی در برق نباشیم اما رعایت استاندارد مصرف موضوعی است که باید روی آن کار شود.

استاندار قم خاطرنشان کرد: هر روزی که می‌گذرد، استانداردهای جدیدی در دنیا عرضه می‌شود تا شاهد مصرف کم انرژی و رضایت بیشتر مصرف کننده شود اما متأسفانه در قم همچنان برخی واحدهای غیراستاندارد مثل کوره‌های آجرپزی سنتی کار می‌کنند که باید برای این موضوع فکری کرد.

مهندس بهنام‌جو در پایان گفت: برای بالابردن سطح استاندارد در استان قم، به صورت ۱۰۰درصد همراه شما هستیم تا انشاالله شاهد این باشیم که «قم» استان ویژه و نمونه در بحث استاندارد تولید و استاندارد مصرفی باشد.