علیرضا رهایی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از ثبت بیش از هشتصد و پنجاه و پنج گزارش مردمی تخریب و تصرف در منابع طبیعی در این استان در شش ماه اول سالجاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،علیرضا رهایی در گفت‌وگو با خبرنگاران از هشتصد و پنجاه و پنج گزارش مردمی تخریب و تصرف منابع طبیعی در استان سمنان خبر داد و ابراز کرد: ۶۸۲ مورد گزارش مردمی تخریب اراضی و منابع طبیعی و مراتع به عملیات اجرایی توسط یگان حفاظت منابع طبیعی استان سمنان در شش ماه اول سالجاری منجر شده است.

وی با بیان اینکه بخشی از گزارش‌های مردمی به واقع توانسته از بروز بسیاری از مشکلات در منابع طبیعی استان سمنان جلوگیری کند، افزود: برای جلب مشارکت مردم در حفاظت، اصلاح و احیای منابع طبیعی می‌بایست بیش از گذشته اقدام کرد.

علیرضا رهایی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان همیاران طبیعت و سازمان‌های مردم نهاد را مهمترین امکان برای جلب مشارکت‌های مردمی در حفظ منابع طبیعی دانست و ابراز کرد: مشارکت حقیقی مردم حلقه مفقوده در فرآیند توسعه منابع طبیعی است.

رهایی بیان کرد: یکی از پایه‌ها و بسترهای اقتصاد مقاومتی، منابع طبیعی است که مشارکت مردم در حفظ این سرمایه ملی و ارزشمند و بی بدیل می‌تواند به حفظ و پایداری آن بیانجامد.

وی از عموم مردم خواسته است ضمن مشارکت فعال درامرحفاظت ازعرصه‌های منابع طبیعی به عنوان امانتی برای آیندگان، گزارش تخریب، تصرف، قطع درختان جنگلی و آتش سوزی در عرصه‌های منابع طبیعی را به سامانه‌های تلفنی ۱۳۹و ۱۵۰۴ اطلاع دهند.