با تشکیل نخستین انجمن خیرین منابع طبیعی استان سمنان، فصل جدیدی در تعامل مردم و مسئولان برای حفاظت از عرصه‌های طبیعی آغاز شد؛ انجمنی که با شعار «طلایه‌داران توسعه پایدار» به دنبال تقویت همدلی و حمایت‌های گسترده مردمی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، در رویدادی بی‌سابقه، سالن شهید نقاشیان این اداره کل میزبان جمعی از مدیران، کارشناسان، فعالان محیط‌زیست، معدن‌داران، همیاران طبیعت و دغدغه‌مندان منابع طبیعی بود تا نخستین انجمن خیرین منابع طبیعی استان سمنان شکل گیرد.

این نشست که با همت علیرضا رهایی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و توسط اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی اداره کل برگزار شد، گامی مهم در جهت توسعه فرهنگ حفاظت و مدیریت منابع طبیعی به شمار می‌آید.

علیرضا رهایی، مدیرکل منابع طبیعی استان، هدف از تشکیل این انجمن را گسترش فرهنگ منابع طبیعی در جامعه، جذب حمایت‌های مردمی و دولتی و ایجاد بسترهای اجتماعی و فرهنگی برای تداوم فعالیت‌های خیرخواهانه در حوزه حفاظت، احیا و توسعه منابع طبیعی عنوان کرد.

وی افزود: این اقدام، نخستین تجربه در سطح استان است که با شعار «خیرین منابع طبیعی؛ طلایه‌داران توسعه پایدار» به حرکت درآمده و گامی مؤثر در نهادینه‌سازی مشارکت مردم در مدیریت منابع طبیعی و تحقق توسعه پایدار به شمار می‌رود.

مدیرکل منابع طبیعی استان با تأکید بر اهمیت برنامه‌ریزی و ساماندهی منابع حمایتی گفت: این انجمن می‌تواند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، زمینه‌ساز اجرای طرح‌های مؤثر در حفاظت از عرصه‌های طبیعی و افزایش آگاهی عمومی نسبت به اهمیت منابع طبیعی باشد.

در پایان این نشست، اعضای هیئت مؤسس انجمن خیرین منابع طبیعی استان سمنان انتخاب شدند تا فرآیندهای قانونی و اجرایی ثبت و راه‌اندازی رسمی این انجمن را پیگیری کنند.