به گزارش خبرآنلاین، مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان گفت: در این مدت ۱۲ هزار و ۶۴۲ تن مسافر از بنادر غرب استان به مقصد بنادر کشور امارات متحده عربی جابهجا شدند.
مرتضی سالاری افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۵۴۳ هزار و ۵۷۴ تن مسافر در مسیرهای دریایی داخلی بین بنادرلنگه، آفتاب و چارک به مقصد کیش، بوموسی و سایر جزایر خلیجفارس رفت و آمد کردند که ۱۷ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.
وی شمار رفت و آمد شناورها در این مسیر را ۲۱ هزار و ۴۸۱ فروند اعلامکرد.
مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان گفت: هموطنانی که قصد تجربه سفرهای دریایی از مسیر غرب هرمزگان به مناطق گردشگری را دارند، قبل از سفر با تلفن گویای ۰۷۶۴۵۷۷ تماس گرفته و با ارسال عدد یک و ۲ به سامانه پیامکی ۵۰۰۰۴۰۰۱۹۸۳۶۹۲ از شرایط جوی دریایی و زمان حرکت شناورها مطلع شوند.
استان هرمزگان به دلیل نزدیکی به خلیج فارس و دریای عمان، بنادر مهمی از لحاظ تجاری و مسافری دارد که برخی از آنها در غرب استان هرمزگان واقع شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷
از ابتدای امسال تاکنون سفرهای بینالمللی از بنادر غرب هرمزگان به مقصد بنادر کشور امارات متحده عربی ۱۴ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.