چهار اثر برگزیده از بیستمین جشنواره تئاتر خراسان شمالی موفق به راهیابی به جشنواره تئاتر فجر شدند؛ اتفاقی که به گفته معاون هنری اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حاصل رقابتی فشرده میان گروه‌های نمایشی در دو بخش صحنه‌ای و خیابانی است.

مسعود صادق تیتکانلو در گفت‌وگو با خبرآنلاین اظهار کرد: در بخش صحنه‌ای، نمایش «چاقوی دم‌کرده شب» به کارگردانی امیر نجاری از گرمه و نمایش «درخت‌هایی که نمی‌ریزند» به کارگردانی سهیل سعادت‌فر از بجنورد به‌عنوان دو اثر برگزیده انتخاب و به جشنواره فجر معرفی شدند.

وی همچنین افزود: در بخش خیابانی نیز نمایش «تابوت آخر» به کارگردانی حمید عابدی از فاروج و نمایش «پلنگ» به کارگردانی محمد یحیی‌آبادی از اسفراین به‌عنوان آثار برگزیده شناخته شدند و مجوز حضور در جشنواره فجر را دریافت کردند.

به گفته معاون هنری ارشاد، هیأت داوران جشنواره استانی شامل شهره سلطانی، فرشید قنبری و حکمت شیردل بودند که طی سه روز رقابت آثار را ارزیابی کردند. در این دوره، ۳۵ نمایش در دو بخش صحنه‌ای و خیابانی بازبینی شد که در نهایت ۱۰ اثر صحنه‌ای و چهار اثر خیابانی به مرحله نهایی راه یافتند.

صادق تیتکانلو با اشاره به گستره فعالیت‌های نمایشی استان گفت: هم‌اکنون حدود ۴۰ گروه نمایشی با ۴۰۰ هنرمند در خراسان شمالی فعال هستند و بخش مهمی از جریان تئاتر منطقه را شکل می‌دهند.

بیستمین جشنواره تئاتر خراسان شمالی از ۲۰ آبان ۱۴۰۴ با حضور ۱۴ اثر برگزیده آغاز شد و با معرفی چهار اثر راه‌یافته به جشنواره فجر به کار خود پایان داد.