عضو هیات رئیسه شورای شهر مشهد گفت: گذر گلستان، یک گذرگاه شهری با کارکرد فرهنگی و هنری است که قرار بود به مکانی برای فعالیت‌های فرهنگ‌محور تبدیل شود ولی متاسفانه در سایه غفلت و بی‌توجهی شهرداری قرار گرفته است.

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، مجید دبیریان در گفتگویی با گرامیداشت روز کتاب و کتابخوانی، اظهارکرد: این مناسبت یادآور اهمیت ترویج فرهنگ مطالعه در جامعه و نقش آن در ارتقای آگاهی اجتماعی است.

وی افزود: یکی از ارزنده‌ترین و حائز اهمیت‌ترین زیرساخت‌های فرهنگی شهر مشهد مقدس که می‌تواند نقش بسزایی در ترویج و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی داشته باشد، «گذر گلستان» است.

عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: گذر گلستان، یک گذرگاه شهری با کارکرد فرهنگی و هنری است که قرار بود به مکانی برای فعالیت‌های فرهنگ‌محور تبدیل شود ولی متاسفانه در سایه غفلت و بی‌توجهی شهرداری قرار گرفته است.

دبیریان با بیان اینکه این گذر، در یکی از پرترددترین نقاط شهری مشهد قرار گرفته که سال‌ها بلااستفاده مانده است، تصریح کرد: امیدواریم این فضای شهری هرچه زودتر تعیین تکلیف شود و در اختیار جامعه هدف خودش قرار بگیرد.