معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بروجرد گفت: همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، این شهرستان میزبان شهدای گمنام جنگ تحمیلی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، قدرت‌اله ولدی روز یکشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی بروجرد با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در دفتر امام جمعه بروجرد گفت: بر اساس هماهنگی به عمل آمده و همزمان با ایام فاطمیه؛ روز پنج شنبه ۲۹ آبان ماه، شهرستان بروجرد میزبان شهدای گمنام خواهد بود.

معاون استاندار و فرماندار ویژه بروجرد گفت: بر این اساس، مراسم استقبال از شهدا، عصر روز پنجشنبه در ورودی بروجرد برگزار و مراسم شبی با شهدا نیز در حسینیه ثارالله(ع) سپاه ناحیه بروجرد برگزار خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به فرارسیدن هفته بسیج مستضعفان نیز گفت: هفته بسیج فرصت مناسبی برای تجلیل از ایثارگری‌های بسیجیان است که در همه عرصه ها حضوری موفق و تاثیرگذار داشته‌اند.

 ولدی افزود: با برنامه‌ریزی انجام شده برنامه‌های گسترده و متنوعی در این شهرستان برگزار خواهد شد.

در این نشست؛ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان از زحمات و تلاش‌های رییس و اعضای شورای فرهنگ عمومی استان در خصوص برگزاری منظم جلسات و پیگیری مصوبات؛ تجلیل کرد.

شورای فرهنگ عمومی لرستان در هفته فرهنگ عمومی موفق به کسب عنوان برتر در میان شورای فرهنگ عمومی کشور شد.

48

منبع: خبرآنلاین