اين را رمضان شجاعيکياسري سخنگوي فراکسیون رهروان ولایت در گفتوگو با خبرآنلاين، مطرح کرد. وي در واکنش به تلاش برخي نمايندگان براي برگزاري نشستي قبل از تشکيل مجلس نهم براي تعيين ترکيب هيات رئيسه اين مجلس که نوعي الگو برداري از آنچه در آستانه تشکيل مجلس هشتم رخ داد، ميباشد؛ متذکر شد: وضعيت فعلي با وضعيت قبل از تشکيل مجلس هشتم متفاوت است. آن زمان يک ليست متحد از سوي اصولگرايان براي انتخابات ارائه شده بود که در مقابل اصلاح طلبان به شمار ميرفت. اما اينبار خود آنها باعث انشقاق در وحدت اصولگرايان در آستانه انتخابات مجلس نهم شدند.
وي با اشاره به اينکه تنها 30 درصد از نامزدهاي ليست جبهه پايداري به مجلس نهم راه يافتهاند، ادامه داد: حدود 100 نفر از نمايندگان اين مجلس، در هيچ ليستي حضور نداشتهاند. اين افراد ميتوانند فراکسيون مستقل داشته باشند.
شجاعي کياسري خطاب به کساني که شعار وحدت اصولگرايان پيش از تشکيل مجلس نهم را سر ميدهند، افزود: آنها اگر واقعا به دنبال وحدت بودند، چرا قبل از انتخابات توافق نکردند و آن زمان خواهان وحدت نبودند؟ اکثر اصولگراياني که راي آوردند ولي آنها حاضر به حمايت از نامزديشان در ليست انتخاباتيشان نبودند، چطور و بر اساس چه مبانياي با آنها بايد وحدت کنند؟
عضو موسس فراکسيون رهروان ولايت با تاکيد بر اينکه اين فراکسيون به دنبال تفرقه نيست، اظهار داشت: به نظر ميرسد که مدعيان وحدت، براي گرفتن امتياز و عضويت در هيات رئيسه مجلس بعد، به دنبال اعمال وحدت تکليفي بر نمايندگان شهرستاني هستند. اين در حالي است که فراکسيون رهروان ولايت، از ابتداي تشکيل خود اعلام کرد که اولويتش با نمايندگان شهرستاني و پيگيري دغدغه هاي آنها است. حال آنکه جبهه پايداري به دنبال اعمال نظر نمايندگان کلان شهرها بر نمايندگان شهرستاني است.
وي با اشاره به جلسه این فراکسیون در ششم خردادماه که با دعوت از 173 نماينده برگزار مي شود، گفت: این مراسم ساعت 16 در محل ساختمان قدیم مجلس برگزار ميشود و لغو هم نخواهد شد.
روز گذشته برخي خبرگزاريها از نشست مشابهي از سوي جبهه پايداري و جمعيت رهپويان و ايثارگران در همان روز خبر داد که نشست اوليهشان با حضور حدود 80 نماينده برگزار شده بود.
/2929