شورای ترافیک شهرستان نور با حضور رئیس پلیس راهور مازندران تشکیل جلسه داد و در واکنش به افزایش چشمگیر تصادفات، بر اجرای اقدامات فوری شامل ساماندهی معابر، کنترل سرعت و برخورد قاطع با تخلفات شبانه تأکید شد.

به گزارش خبرآنلاین،در پی افزایش حدود ۱۰۰ درصدی تصادفات در آبان و روزهای ابتدایی آذر، شورای ترافیک شهرستان نور با حضور سرهنگ بیگلری، رئیس پلیس راهور مازندران، تشکیل جلسه داد و بر اجرای اقدامات فوری تأکید کرد.

ایسنا در خبری نوشت: خسرهنگ نصرالله بیگلری چهارشنبه پنجم آذر، در این جلسه با اشاره به نتایج بازدیدهای میدانی از نقاط حادثه‌خیز نور، ایزدشهر، چمستان و رویان، از اجرای سریع اقدامات اصلاحی شامل آشکارسازی معابر، ساماندهی گذرگاه‌های عابر پیاده و کنترل سرعت خبر داد.

رئیس پلیس راهور مازندران، پدیده «دوردور شبانه» و رانندگی با سرعت غیرمجاز را از عوامل اصلی افزایش تصادفات عنوان کرد و گفت: بر اساس مصوبه این جلسه، پلیس راهور و نیروی انتظامی در شب‌های آخر هفته و ساعات ۲۴ تا ۳ بامداد با این تخلفات برخورد قاطع خواهند کرد.

وی با ابراز نگرانی از فوت ۴ عابر پیاده در هفته‌های اخیر در این شهرستان، از شهروندان خواست در ساعات شب از لباس روشن استفاده کرده و تنها از زیرگذرها و روگذرهای تعریف‌شده عبور کنند.

سرهنگ بیگلری با اشاره به آمار هفت‌ماهه استان مازندران که کاهش ۱۳ درصدی فوتی‌ها و ۳ درصدی مجروحان را نشان می‌دهد، این امر را نتیجه هم‌افزایی دستگاه‌ها و اجرای طرح‌های ترافیکی دانست.

این مقام انتظامی با بیان اینکه ۳۲ درصد تصادفات استان مربوط به موتورسواران است، تصریح کرد: استفاده از کلاه ایمنی می‌تواند تا ۷۰ درصد از تلفات موتورسواران جلوگیری کند.

وی با تأکید بر اینکه تخلفات شبانه خط قرمز پلیس است، هشدار داد: خودروهای متخلف با دستور مقام قضایی توقیف و رانندگان متخلف به دوره‌های آموزشی و مراحل اداری معرفی خواهند شد.

۲۲۳۲۱۷

منبع: ایسنا