به گزارش خبرآنلاين، چه آن زمان که جبهه دوم خرداد با حضور 18 حزب اصلاحطلب براي انتخابات ليست ميداد و چه شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب که به «جبهه متحد اصولگرايان» تغيير نام داد و پيروز از عرصه رقابتهاي چندين انتخابات خارج شد.
حجتالاسلام مصطفي پورمحمدي عضو جامعه روحانيت مبارز در گفتوگويي با ويژهنامه «تحزب» هفتهنامه «شما» -ارگان حزب موتلفه اسلامي- به تاييد اين مدلهاي انتخاباتي پرداخته و گفت است: قالب 6+5 در انتخابات شوراها و رياست جمهوري و مجلس هفتم و هشتم که در ادوار گذشته شوراي هماهنگي نيروهاي انقلاب نام داشت و بعدها عنوان جبهه متحد اصولگرايان به خود گرفت؛ در انتخابات اخير بازسازي شده و به 8+7 تغيير شکل داد. با تعريفي تا حدودي متناسب با شرايط فعلي ما و تغيير برخي عناصر و افراد.
وي با تاکيد بر اينکه در آستانه انتخابات مجلس نهم باز همان مجموعه با ايده وحدت و هماهنگي شکل گرفت، پيش بيني کرد: البته اين مدل حتما تا انتخابات رياست جمهوري پايدار نخواهد ماند چرا که ميدان مانور رياست جمهوري ميداني است که آدمها به تنهايي ميتوانند نقش آفرين باشند و ميدان بازي را تغيير بدهند.
عضو جامعه روحانيت مبارز معتقد است که رياست جمهوري ميتواند نقطه انفصال و انقطاع اين مدل باشد، ولي اين مدل عملا در انتخاباتهاي گسترده خودش را نشان داد که جوابگو، موفق و کارآمد است. همه تجربههاي گذشته گواهي ميدهد چه در جبهه اصولگرايان و چه در جبهه دوم خرداديها و اصلاح طلبان. عملا همين مدل است که تا حدود زيادي کارآيي خودش را نشان داده است.
/2929