تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰

آنتونیو آدان تبدیل به چهارمین بازیکن مسن‌ دربی پایتخت شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ آنتونیو آدان بعد از نمایش درخشان مقابل فولاد جایگاه مطمئنی برای دربی داشت و توانست در این بازی هم اندک موقعیت بازیکنان پرسپولیس را مهار کند و با کلین‌شیت از شهرآورد خارج شود.

به نقل از ورزش سه، آدان در ۳۸ سال و ۲۰۸مین روز زندکی خود در دربی بازی کرد تا تبدیل به چهارمین بازیکن مسن تاریخ این بازی شود.  او بالاتر از فرهاد مجیدی که رکوردد۳۷ سال و ۹۵ روز را داشت، این جایگاه را تصاحب کرد.

در لیست بازیکنان بالای ۳۶ سال دربی، نام شش پرسپولیسی و چهار استقلالی دیده می‌شود. مسن‌ترین بازیکن استقلال رضا عنایتی است که در آخرین دربی ۳۹ سال و ۲۴ روز داشت.

سیدجلال حسینی تنها بازیکنی است که بعد از ۴۰ سالگی در شهرآورد بازی کرد و در لیگ بیست و یکم مقابل استقلال به میدان رفت.

مسن‌ترین بازیکن خارجی دربی نیلسون است که ۳۸ سال و ۳۳۲ روز داشت. ادان می‌تواند در نیم فصل دوم رکورد او را بشکند.

257 251

منبع: ورزش سه