آیت‌الله دری نجف‌آبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی، در آیین افتتاح چهارمین هفته فرهنگی «بر آستان آفتاب» با هشدار نسبت به فاصله نسلی از دوران امام خمینی(ره)، تأکید کرد امروز وظیفه ملی و فرهنگی ما بازخوانی و تبیین ابعاد مختلف شخصیت امام برای نسل‌های آینده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آیت‌الله دری نجف‌آبادی، نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی، در مراسم افتتاح چهارمین هفته فرهنگی «بر آستان آفتاب» گفت باید این برنامه‌ها را به بستری برای توسعه فرهنگی، اجتماعی و تاریخی تبدیل کرد تا نسل‌های آینده بیش از گذشته با اندیشه امام خمینی(ره) و میراث معنوی زادگاه ایشان آشنا شوند.

به روایت جماران ، او با اشاره به جایگاه ویژه خمین به‌عنوان زادگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی، افزود: «شهر خمین پایگاه فرهنگی و تاریخی کشور است و توسعه و ترویج هفته‌های فرهنگی در سطح ملی و منطقه‌ای ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دارد.»

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی با تأکید بر اهمیت انتقال میراث فکری امام به نسل‌های جدید هشدار داد: «امروز در نقطه‌ای قرار داریم که نسل‌هایی که امام را از نزدیک درک کرده‌اند عمدتاً در سنین بالای شصت و هفتاد سال هستند و در آینده نزدیک دیگر در میان ما نخواهند بود.»

آیت‌الله دری نجف‌آبادی تصریح کرد: «وظیفه داریم ابعاد وجودی، اخلاقی، معنوی، سیاسی، اجتماعی، نظامی و دفاعی امام راحل را برای نسل‌های آینده بازخوانی و تبیین کنیم. امام خمینی(ره) شخصیتی کم‌نظیر در تاریخ بود و عصر خمینی کبیر عصری فرهنگ‌ساز، استقلال‌آفرین، عزت‌بخش و اقتدارآفرین است.»

او همچنین مکتب امام را مکتبی «عظیم و ماندگار» در برابر مکاتب غربی و شرقی، از جمله سرمایه‌داری، مارکسیسم و کمونیسم توصیف کرد.

31216

منبع: جماران