رئیس جمهور آمریکا مدعی است که از آغاز به کار خود توانسته در اقتصاد کشورش پیشرفت ایجاد کند.

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ صبح امروز به وقت محلی در بخشی از سخنرانی خود با موضوع اقتصادی در پنسیلوانیای آمریکا ادعاکرد: از زمان آغاز به کار من، تقریباً ۶۰,۰۰۰ شغل جدید از جمله ۴,۰۰۰ شغل در بخش تولید در پنسیلوانیا ایجاد شده است.

بنا بر گزارش ایسنا، وی هم چنین مدعی شد: ما یک شرکت بزرگ آمریکایی( شرکت U.S. STEEL.) را نجات دادیم.

وی با بیان این که «شرکت‌های مهم باید در آمریکا بمانند» گفت: تعرفه‌های من صنعت فولاد آمریکا را نجات داد. بابت تعرفه‌ها حملات زیادی را تحمل کردم. ۱۰۰ میلیارد دلار درآمد از تعرفه‌ها به‌دست آوردیم و آن را به کشاورزان پرداخت کردیم.

رئیس جمهور آمریکا مدعی است که « من از خاورمیانه ۴ تریلیون دلار جذب کردم.»

ترامپ گفت که در برابر دین و خانواده تنها به سرمایه فکر می‌کند.

او با بیان این که « ما بالاترین قیمت‌ها و تورم را از بایدن به ارث بردیم و بایدن و دموکرات‌ها می‌خواستند آمریکا را نابود کنند» تاکید کرد که هیچ اولویتی برای او بالاتر از بازگرداندن آمریکا به شرایطی که قیمت‌های بالا برده شده توسط دموکراتها پایین بیاید، وجود ندارد.

315