به گفته وزیر اسبق نیرو، نه‌تنها در عرصه مدیریت آب، بلکه در همه عرصه‌ها، چالش‌های امروز کشور ما ریشه در دو علت‌ دارد.

به گزارش خبرآنلاین، رضا اردکانیان، وزیر نیروی دولت دوازدهم، در کنفرانسی تخصصی با محوریت مدیریت منابع آب ایران، این علل را برمی‌شمارد: «یکی از این دو علت اصلی، «ساختارها و سازوکارهای نامناسب» برای موضوع با ماهیت بین بخشی آب است. ساختارها و سازوکارهای نامناسب به عنوان ظرف‌ها، جایگاه‌ها و بسترهایی است که الزاماً می‌بایست در این مجموعه‌ها فعالیت صورت گیرد.

دومی، عدم تدوین و در خیلی از موارد، «عدم رعایت شرایط احراز مرتبط با شرح وظایف در تصدی امور» است؛ یعنی یا شرایط احراز تدوین نشده و اگر شده، رعایت نمی‌شود. البته شرایط احرازی که منطبق با شرح وظایف باشد. این موضوع به همراه مشکلات ساختاری و سازوکاری ریشه اصلی همه چالش‌های ما است.»

او هم‌چنین اشاره می‌کند: «این دو موضوع در طول هم مطرح نیستند؛ بلکه در عرض هم مطرح هستند و هر دو بر هم اثر می‌گذارند. اگر ساختارها و سازوکارهای مناسب برای مدیریت آب داشته باشیم، باید این ساز و کارها را افرادی که متصدی امر هستند طراحی کنند.»

۴۷۲۳۲

منبع: خبرآنلاین