رئیس جمهور اوکراین در آستانه برگزاری اجلاس سران ۲۷ کشور اتحادیه اروپا اعلام کرد: پیشنهاد آمریکا برای مصالحه در تقسیم زاپروژیا به ۳ بخش ناعادلانه است؛ با تمام ابعاد طرح آمریکا موافق نیستیم.

به گزارش خبرآنلاین، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین امروز پنجشنبه در آستانه برگزاری اجلاس ۲ روزه سران ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا اعلام کرد: پیشنهاد آمریکا برای مصالحه بر سر تقسیم زاپروژیا به ۳ بخش ناعادلانه است. ما از ابتکار آمریکا برای پایان دادن به جنگ حمایت می‌کنیم، اما با تمام نکات آینده آن موافق نیستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری الجزیره، رئیس جمهور اوکراین گفت: اروپایی‌ها ممکن است در پایان هفته (به وقت محلی) در نشست آمریکا و اوکراین (در میامی) شرکت کنند. امتناع از اجازه استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه، گفتگو و روند دیپلماتیک را تضعیف می‌کند.

ولودیمیر زلنسکی در ادامه اضافه کرد: اگر به توافق صلح برسیم، وجوه حاصل از دارایی‌های روسیه کاملاً صرف بازسازی خواهد شد. اگر جنگ ادامه یابد، وجوه حاصل از دارایی‌های روسیه صرف حمایت از ارتش و خرید مهمات خواهد شد. ما در حال بررسی توانایی خود برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری با گزینه رأی‌گیری برخط هستیم.

310310