خبرگزاری فارس نوشت:

منتخب مردم مشهد در مجلس گفت: مطهری و امثال او بدانند در مجلس نهم مجالی برای ارائه صحبت‌های ضدارزشی پیدا نخواهند کرد.

جواد کریمی قدوسی درخصوص فضای حاکم بر مجلس آینده، به نطق اخیر علی مطهری اشاره و اظهار داشت: علی مطهری باید بداند که احسنت احسنتی که پس از نطق ضدارزشی او در صحن مجلس شنیده شد در مجلس نهم شنیده نشده و مطهری و امثال وی مجالی برای ارائه این گونه صحبتها نخواهد داشت.


جواد کریمی قدوسی با اشاره به اهانتهای علی مطهری به سپاه پاسداران در صحن علنی مجلس گفت: وی باید بداند در مجلس نهم زمینه و فرصت لازم را برای ارائه این قبیل مسائل پیدا نخواهند کرد و این گونه اظهار نظرها با واکنش شدید مجلس و مردم مواجه خواهد شد.


وی با بیان اینکه رأی مردم به علی مطهری رأی به شهید مطهری و خانواده شهید مطهری بوده است، افزود: حوادث سال 88 بر مجلس هشتم تأثیر گذاشته و فضای مجلس را ملتهب کرد که این التهاب در مجلس، التهاب در جامعه را نیز در پی داشت.


منتخب مردم مشهد ادامه داد: اصولگرایان در مجلس نهم باید مواضع خود را مشخص کرده و اگر برخی از افراد بخواهند به مواضع گذشته خود در مجلس نهم نیز ادامه دهند بدانند که این اقدام با واکنش جدی مردم مواجه خواهد شد.


کریمی‌قدوسی خاطرنشان کرد: مردم در انتخابات اخیر مجلس نشان دادند که نمایندگان آنها ضمن رعایت اصول باید از تنشهای سیاسی پرهیز کرده و موجب آرامش در عرصه‌های مختلف در کشور شوند.

1717

منبع: خبرآنلاین

برچسب‌ها