رسانه آمریکایی گزارش داد، از آنجایی که آمریکا در حال حاضر هیچ ناو هواپیمابری در خاورمیانه یا اروپا ندارد، این امر، ریسک اقدام نظامی احتمالی علیه ایران را بالا می‌برد.

به گزارش خبرآنلاین، در پی لفاظی‌های مداخله‌جویانه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران و تهدید به حمله نظامی علیه ایران، رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند که او گزینه‌های محدودی در برابر ایران دارد.

به گزارش ایسنا، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشته است: «از زمانی که ترامپ در ماه اکتبر دستور اعزام ناو هواپیمابر جرالد فورد را از مدیترانه به کارائیب صادر کرد، هیچ ناو هواپیمابری در خاورمیانه یا اروپا وجود ندارد. این امر، ریسک اقدام نظامی علیه ایران را بالا می‌برد.»

به گفته یک مقام ارشد دفاعی سابق، بدون ناو هواپیمابر، ارتش ایالات متحده ممکن است برای تدارک یک حمله سریع با مشکل مواجه شود. همچنین، حفاظت از نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه نیز بدون ناو هواپیمابر و ناوشکن‌های همراه آن سخت‌تر می‌شود.

این روزنامه نوشته است از سوی دیگر، دیدگاه‌های ترامپ نشانگر این است که او از گزینه نظامی علیه ایران عقب‌نشینی کرده است. 

پیشتر برخی از مقامات ارشد ترامپ گزینه‌هایی غیر از حمله نظامی را مطرح کرده بودند. اظهارات ترامپ بعد از تخلیه نیروهای ارتش آمریکا از پایگاه‌های آن در منطقه مطرح شده است. 

پالتیکو هم نوشته است: «ترامپ با وجود تهدیدهایش علیه ایران گزینه‌های محدودی در برابر آن دارد. واشنگتن‌پست نیز به نقل از مقامات اروپایی نوشت: «هیچ شواهدی از قصد حملات تازه به تاسیسات اتمی ایران وجود ندارد.»

310310