رییس سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین از خرید هفت دستگاه اتوبوس با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۷۰۰میلیارد ریال خبرداد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمدمهدی تقوی» رییس سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین اظهار کرد: در راستای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی، هفت دستگاه اتوبوس با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۷۰۰میلیارد ریال خریداری شد و با این اقدام ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهرقزوین افزایش یافت.

وی افزود: ویژگی اتوبوس‌های جدید رونمایی شده شامل برخورداری از امکانات ویژه برای معلولان، مانیتورینگ و سیستم شارژ موبایل بوده و در کاهش میزان آلایندگی‌ها نیز بسیار تاثیرگذار می باشند.

رییس سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین با بیان اینکه توجه به موضوع محیط زیست و کیفیت هوای شهری از رویکردهای مهم و ویژه مدیریت شهری است گفت: بی‌توجهی به فرسودگی اتوبوس‌ها و ناوگان حمل‌ونقل عمومی باعث می‌شود تا شهرها به سمت شرایط نگران‌کننده پیش بروند.

تقوی خاطرنشان کرد: اگر ناوگان حمل‌ونقلی، به ویژه اتوبوس‌ها در سطح شهرها گسترش پیدا کنند استفاده از خودروهای شخصی بدون شک کاهش یافته و فضای شهری نیز به سمت هوای پاک و ترافیک روان حرکت می‌کند.

رییس سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین اظهار کرد: با هدف نوسازی ناوگان، ارتقای سطح کیفی خدمات و کاهش فاصله زمانی حرکت اتوبوس‌ها، خرید اتوبوس‌های جدید انجام شد و این اقدامات تداوم دارد.

تقوی عنوان کرد:  در حال حاضر ۱۴۵دستگاه اتوبوس در ناوگان حمل‌ونقل عمومی شهر قزوین فعال بوده که ۶۰درصد از آنها فرسوده هستند.