وزارت خزانه داری آمریکا امروز (پنجشنبه) علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و تعدادی از فرماندهان نظامی را به دلیل آنچه حمایت از مردم ایران و حقوق بشر خواند، تحریم کرد.

به گزارش خبرآنلاین، اسکات بسنت وزیر خزانه‌داری آمریکا ضمن اعلام این خبر، ادعای مقامات آمریکایی مبنی بر حمایت از مردم ایران را تکرار کرد.

به گزارش ایرنا،دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و مقامات آمریکایی در روزهای اخیر در قبال تحولات داخلی ایران مواضع مداخله‌جویانه‌ای داشته‌اند که با تشدید فضاسازی رسانه‌ای، طرح ادعاهای تائیدنشده و تهدیدهای لفظی علیه تهران همراه بوده است.

به گزارش ایرنا، «علی لاریجانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) با «گابریل لوشینگر» مشاور امنیت ملی سوئیس در تماس تلفنی درباره مناسبات دوجانبه و آخرین تحولات منطقه گفت‌ وگو کرد.

در این گفت وگوی تلفنی، دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش سازنده سوئیس در حل تنش‌ها و سابقه مثبت این کشور در حل و فصل مسالمت آمیز بحران‌ها، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن برداشتِ ایجابی از رویکرد مثبت سوئیس، در مقابل لفاظی‌های تهدیدآمیز آمریکا منفعل نخواهد بود.

مشاور امنیت ملی سوئیس نیز در این تماس تلفنی، آمادگی کامل کشورش به منظور ایفای نقش سازنده برای کاهش تنش در شرایط کنونی را اعلام کرد.

310310