شایعه مطرح شده مبنی بر «تحت کنترل بودن» یا بازداشت حسن روحانی و محمدجواد ظریف کذب است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در ساعات گذشته خبری کذب درباره بازداشت حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی و دکتر محمد جواد ظریف، رئیس جمهور و وزیر امور خارجه دولت‌های یازدهم و دوازدهم، توسط علی علیزاده، فعال رسانه‌ای خارج‌نشین، به نقل از دو عضو جریان شریان میثم نادی، مدیر کل روابط عمومی دیوان محاسبات در زمان ریاست بذرپاش و ابوالقاسم جراره، نماینده مجلس دوازدهم، منتشر شده است.

به روایت آوش، یک منبع آگاه نزدیک به دفتر دکتر روحانی گفت: اگرچه شایعات توسط یک مزدور خارج نشین معلوم الحال منتشر می‌شود را اصولاً نباید باور کرد اما جای  تأسف است که بعد از حماسه ۲۲ دی ماه و همگامی جریانات دلسوز کشور در اعلام وحدت و انسجام ملی، تندروهای داخلی با عقده گشایی درصدد التهاب آفرینی برآمدند و با دسترسی به اینترنت نه پیام وحدت بلکه سناریوی اسرائیلی اختلاف داخلی را پیش بردند.

او افزود: ما از دستگاه‌های امنیتی و ضابطین قضائی تقاضای برخورد جدی با این عوامل وحدت‌شکن و اعلام عمومی آن را داریم هر چند اعلام این خبر نوعی خبرسازی علیه دستگاه قضائی به شمار می‌رود.