با دستور معاون دادستان بندرعباس در امور شهری و با ورود سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس،‌ یک انبار بزرگ ضایعاتی در شمال جاده بندر شهید رجایی توقیف شد.

به گزارش خبرآنلاین با حضور روح الله سفیدخانی معاون دادستان بندرعباس در امور شهری و تیم عملیات و اجرایی سازمان مدیریت پسماند شهرداری بندرعباس و نیروی انتظامی، یک انبار بزرگ ضایعاتی غیرمجاز با دهها تن زباله و پسماند که به صورت غیر قانونی در مجاورت یک بارانداز مواد صادراتی در شمال جاده بندرعباس به بندر شهید رجایی ایجاد شده بود، شناسایی و توقیف شد.

در این انبار بیش از ۱۰ نفر از اتباع بیگانه مشغول فعالیت بودند که همگی به طور غیرقانونی به کشور وارد شده بودند.

ده‌ها تن زباله و پسماند در این سایت غیرقانونی تفکیک شده بود که با ورود قضایی توقیف و به شهرداری بندرعباس به عنوان متولی پسماند تحویل شد. همچنین این سایت غیرمجاز اقدام به برق دزدی از شبکه برق کرده بود که اقدامات لازم برای قطع و جمع آوری سیم‌های فشار قوی آنها نیز انجام شد.

در این سایت پسماند غیرقانونی به طور روزانه صدها کیلو زباله غیر قابل مصرف و تَر به شکل غیر اصولی آتش زده می شد که دود شدیدی نیز در منطقه ایجاد می کرد.

پطروس ترابی مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری بندرعباس در این باره گفت:‌ با همکاری خوب دستگاه قضایی مصمم به توقیف و پلمپ تمامی مراکز غیرمجاز جمع آوری پسماند هستیم چرا که کار و روش غیر قانونی و غیراصولی آنها به محیط زیست آسیب فراوانی وارد می کند و چهره نازیبایی نیز به بافت شهری می دهد و عمده نیروهای فعال در این سایت‌ها از اتباع غیرمجاز هستند که روند جمع آوری زباله و پسماند شهر را نیز مختل کرده‌اند.

وی از مردم خواست تا با ثبت نام در طرح تپش که جمع آوری پسماند از درب منازل مردم را انجام می دهد، مانع از توسعه روش های غیرقانونی جمع آوری پسماند در سطح شهر شوند و در عین حال کانون ها و مراکز جمع آوری غیرمجاز پسماند را که محل حضور اتباع بیگانه و معتنیز به شهرداری اطلاع دهند.

ترابی درباره طرح تپش در بندرعباس هم گفت:‌ مردم عزیز شهرمان می توانند در طول روز از طریق تحویل پسماند خود به کانکس های جانمایی شده در سطح شهر، مبلغ آن را دریافت کنند.