یک تهیه‌کننده و سینمادار با اشاره به اثرات قطعی اینترنت و کاهش تعداد مخاطبان سینما گفت: هر بار که بحرانی در جامعه پیش می‌آید، نبود امنیت شغلی برای مشاغل هنری و سینمایی بیشتر از قبل احساس می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ایسنا سعید خانی که علاوه بر تهیه‌کنندگی و فعالیت در حوزه پخش فیلم، سینما دار نیز هست درباره وضعیت این روزهای سینما بیان کرد: در شرایط فعلی، مسئلۀ امنیت شغلی دوباره بیشتر از گذشته مطرح می‌شود چرا که ما حمایت لازم را از سوی متولیان سینما در سازمان سینمایی و وزارت ارشاد به معنای واقعی احساس نمی‌کنیم.

او با بیان اینکه «گاهی در مواقع این چنینی مردم از ما ایراد می‌گیرند که چرا کار می‌کنیم»، افزود: صنعت سینما و به طور کلی حوزۀ فرهنگ و هنر بسیار ضعیف است و زود لطمه می‌خورد. سالن‌های سینماها را اگرچه باز کرده‌ایم اما بخش زیاد فروش فیلم‌ها از طریق اینترنت انجام می‌شد که با قطعی آن افت پیدا کرد. تبلیغات و اطلاع‌رسانی در فضای مجازی و سایت‌ها را هم از دست داده‌ایم و این در حالی است که مشاغل هنری همچون سینما و تئاتر از آسیب‌پذیرترین اقشار هستند و در هر بحرانی هم که پیش می‌آید، از کرونا گرفته تا اتفاق‌های اخیر، سینما از اولین‌ جاهایی بوده که با تعطیلی روبرو شده است. در اتفاق‌هایی که رخ داد اکثر سینماها که در مراکز تجاری و پاساژها هستند، بسته شدند و وقتی هم باز شدند حال ناخوش مردم و جامعه بر فروش سینما اثرگذار می‌شود.

تهیه‌کننده فیلم «رها» با اشاره به اینکه «فروش سینما به شدت افت کرده است» ادامه داد: به هر حال عزیزانی از دست رفته‌اند و مردم حال روحی خوبی ندارند اما در این بحران کسی برای همفکری یا برگزاری یک جلسه برای بررسی شرایط سراغ ما نیامده که بگوید در اوضاع قطعی اینترنت و نبود مخاطب چه کار می‌کنید. اساساً سوال اینجاست که این همفکری در دوران بحران از سوی صنف و حاکمیت چه زمانی باید اتفاق بیفتد؟

59243

منبع: ایسنا