به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ وقتی پرسپولیس وحید هاشمیان را کنار گذاشت، قرار شد مابقی مطالبات او طی یک فقره چک و در زمان معین شده به حساب سرمربی اسبق سرخپوشان پایتخت واریز شود.
به نقل از خبر ورزشی، در رابطه با مبلغ و تاریخ چک مذکور بحثهای زیادی مطرح شد که هاشمیان و مدیران باشگاه ترجیح دادند آن را تایید نکنند ولی خبرهای رسیده حکایت از آن دارد که چک مذکور هفته آینده نقد میشود و به این ترتیب کار هاشمیان با باشگاه پرسپولیس به معنای واقعی کلمه خاتمه پیدا خواهد کرد. پرسپولیسیها تاکید دارند از بابت تامین اعتبار هیچ مشکلی وجود ندارد و چک سرمربی سابق این تیم قطعاً در روز مقرر به پول نقد تبدیل خواهد شد.
برخی شایعات هنگام جدایی وحید هاشمیان حکایت از آن داشت که این مربی باید ۳۵ میلیارد تومان دیگر از باشگاه پرسپولیس دریافت کند ولی همانطور که اشاره کردیم، خود هاشمیان هرگز شایعه مذکور را تایید نکرده است.
257 251