کارشناس هواشناسی استان قزوین از تداوم هوای سرد و یخبندان شبانه تا روز سه‌شنبه خبر داد و گفت: از بعدازظهر چهارشنبه با ورود سامانه بارشی جدید، بارش باران و برف در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «مهدی آخوندی»  کارشناس هواشناسی استان قزوین اظهارکرد: براساس خروجی مدل های هواشناسی، تا روز سه شنبه وضعیت جوی در سطح منطقه به نسبت پایدار و به لحاظ دمایی همچنان هوای سرد و یخبندان شبانه استمرار دارد.

وی افزود: با توجه به پایداری جودر مناطق صنعتی و پرتردد استان، احتمال افزایش و انباشت آلاینده‌های جوی انتظار می رود.

کارشناس هواشناسی استان قزوین بیان کرد: از بعدازظهر چهارشنبه تا بعدازظهر پنج‌شنبه، با گذر امواج ناشی از سامانه بارشی، ضمن افزایش ابر در برخی ساعات بارش باران و برف پیش بینی می‌شود.

آخوندی افزود: سامانه بارشی جدید نسبت به سامانه قبلی گرم تر و بارش ها به شکل باران خواهد بود اما در مناطق کوهستانی و سردسیر احتمال بارش برف همراه با کولاک وجود دارد.