به گزارش خبرآنلاین، پیتر سیارتو وزیر امور خارجه مجارستان امروز دوشنبه در واکنش به مصوبه شورای اتحادیه اروپا اعلام کرد: برای لغو طرح توانمندسازی اتحادیه اروپا که واردات گاز روسیه به اروپا را ممنوع میکند، به دیوان دادگستری اتحادیه اروپا شکایت خواهیم کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری تاس، وزیر امور خارجه مجارستان سپس تأکید کرد: مجارستان ممنوعیت واردات گاز روسیه به اتحادیه اروپا را یک فریبکاری میداند؛ زیرا این تصمیم با اتفاق آرای کشورهای اتحادیه اروپا نبوده است.
شورای اتحادیه اروپا طی بیانیهای اعلام کرد که نمایندگان کشورهای عضو، مقررات مربوط به توقف تدریجی واردات گاز از خط لوله و گاز طبیعی مایع (LNG) از روسیه به اتحادیه اروپا را بهطور رسمی به تصویب رساندند.
در این بیانیه ادعا شده است که بر اساس این مقررات، واردات گاز از خط لوله و LNG از روسیه به اتحادیه اروپا بهصورت مرحلهای ممنوع خواهد شد.
در ادامه بیانیه ادعا شده است: ممنوعیت کامل واردات LNG از ابتدای سال ۲۰۲۷ و ممنوعیت واردات گاز از خط لوله از پاییز ۲۰۲۷ اجرایی خواهد شد.
شورای اتحادیه اروپا این تصمیم را یک نقطه عطف مهم در مسیر پایان دادن به وابستگی اتحادیه به انرژی روسیه دانست و مدعی شد: در صورت عدم پایبندی به مقررات جدید، جریمه های مالی اعمال خواهد شد!
این مقررات پس از انتشار در روزنامه رسمی اتحادیه اروپا لازم الاجرا می شود.
310310