وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر اهمیت استقلال ملی، گفت یکی از مهم‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، بازگشت عزت و اختیار به تصمیم‌گیری‌های کلان کشور و پایان نفوذ بیگانگان در امور داخلی ایران بوده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در جریان راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی، استقلال و عزت ملی را از مهم‌ترین ثمرات این حرکت تاریخی دانست و تأکید کرد که امروز جمهوری اسلامی ایران بر پایه اراده ملی و بدون تأثیرپذیری از قدرت‌های خارجی مسیر خود را تعیین می‌کند.

صالحی با بیان اینکه ایران در حوزه‌های مختلف به دستاوردهای قابل توجهی دست یافته است، اظهار کرد: "یکی از مهم‌ترین این دستاوردها، استقلال و عزت ملی است. پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، در دوره‌های مختلف تاریخی، کشور با مشکل نفوذ گسترده بیگانگان در تصمیم‌گیری‌های مهم و حتی امور روزمره مواجه بود."

وی افزود: "یکی از رهاوردهای اصلی انقلاب اسلامی این است که امروز ایران خود درباره مسائل کلان، میانه و خرد تصمیم می‌گیرد و اراده خارجی‌ها در تعیین سرنوشت کشور نقشی ندارد. این رویکرد با روحیه و هویت ایرانی سازگار است."

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به پیشینه تمدنی ایران تصریح کرد: "ایران با تمدنی چند هزار ساله، همواره بر عزت و هویت ملی خود تأکید داشته و هیچ‌گاه پذیرای سلطه و نفوذ بیگانگان نبوده است. هر زمان که این نفوذ شکل گرفته، روحیه ملت ایران آسیب دیده و شرایط نامطلوبی بر کشور حاکم شده است."

صالحی در پایان خاطرنشان کرد: "حفظ استقلال، عزت ملی و تکیه بر اراده مردم، از مهم‌ترین سرمایه‌های نظام جمهوری اسلامی است که باید با جدیت از آن‌ها پاسداری شود."

۵۹۲۴۴

منبع: خبرآنلاین