کاروان دوم راهیان نور از دانشگاه های استان چهارمحال و بختیاری عازم سرزمین نور شد.

 به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ محمدصادق علیمحمدی فرمانده بسیج دانشجویی استان گفت: امروز دومین کاروان راهیان نور از دانشگاه شهرکرد، دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه ملی مهارت استان عازم سرزمین نور شد تا با دستاوردهای دفاع مقدس هشت ساله آشنا بشوند و نشانه های آزادگی، مردانگی و استقامت را لمس کنند.

وی افزود: در این بازه تعداد پنج دستگاه اتوبوس از دانشگاه های دولتی شهرکرد، فرهنگیان و  ملی مهارت اعزام شدند و از مناطق عملیاتی اروند رود، شلمچه، علقمه، نهر خین،  فتح المبین و دوکوهه  بازدید می کنند.

سرهنگ پاسدار هوشنگ جمشیدی جانشین فرماندهی سپاه قمربنی هاشم علیه السلام نیز با گرامیداشت یاد و خاطره ی همه ی شهدا و  امام شهدا در آستانه یوم الله بیست و دو بهمن ماه گفت: حضور دانشجویان  علاقمند به کربلای ایران در سفر تربیتی معرفتی و معنوی راهیان نور؛ برای انتقال ارزش ها و حفظ ارزش های اصیل و ارزشمندی که رزمندگان ما در هشت سال دفاع مقدس رقم زدند و استمرار  انقلاب  را بیمه می کند.

منبع: خبرآنلاین