ایسنا نوشت:

رییس شبکه دامپزشکی فردوس از قول مساعد شهردار در راه‌اندازی سالن پیش‌سرد در کشتارگاه این شهر خبر داد و افزود: تاکنون هیچ علائمی از تب کریمه‌کنگو در این شهرستان مشاهده نشده است.

اسماعیلی رییس شبکه دامپزشکی فردوس تصریح کرد: گوشت قرمز باید قبل از مصرف به مدت 24 ساعت به صورت آویزان در سردخانه یا یخچال قرار گیرد تا با ایجاد جمود نعشی و اسیدی شدن گوشت لاشه، عوامل بیماری‌زای آن از جمله ویروس عامل تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو، تب مالت و بیماری‌های انگلی از بین رفته و عقیم‌سازی و سالم‌سازی انجام شود.

وی ضمن هشدار به شهروندان نسبت به ممانعت از خرید گوشت‌های بازرسی نشده و بدون مهر دامپزشکی، گفت: گوشت‌های فاقد مهر دامپزشکی به صورت غیرمجاز عرضه می‌شوند لذا شهروندان باید از خرید اینگونه گوشت‌ها خودداری کنند، علاوه بر این باید موقع تمیز کردن، شستن و قطعه قطعه کردن گوشت قرمز از دستکش یکبارمصرف استفاده کنند.

رییس شبکه دامپزشکی فردوس با اشاره به اینکه تب کریمه‌کنگو در دام هیچ علائمی ندارد، اظهار کرد: متاسفانه این بیماری واکسن مؤثر هم ندارد، لذا باید اصطبل‌ها و منازل در راستای کاهش کنه‌ها سم‌پاشی شوند، دامداران از جدا کردن کنه از روی بدن دام با دست جدا خودداری و از مواد ضدعفونی در راستای گندزدایی محیط آلوده به خون و ترشحات دام استفاده کنند.

اسماعیلی ورود دام غیرمجاز از مرزهای شرقی به کشور را عامل شیوع بیماری تب کریمه کنگو عنوان و خاطرنشان کرد: بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو از طریق دام به انسان سرایت می‌کند.

وی در خاتمه از پیگیری برای راه‌اندازی سالن پیش‌سرد در کشتارگاه فردوس خبر داد و افزود: با همکاری دامپزشکی فردوس تیم کارشناسی شهرداری فردوس از کشتارگاه مشهد بازدید داشته و شهردار فردوس نیز قول مساعد برای پیگیری راه‌اندازی سالن پیش‌سرد در کشتارگاه فردوس را داده است.

301234

منبع: ایسنا

برچسب‌ها