دو رسانه ایتالیایی به بازگشت دستیار امیر قلعه‌نویی به کشورش واکنش نشان دادند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ آنتونیو مانیکونه پس از نزدیک به سه سال همکاری با فدراسیون فوتبال و دستیاری امیر قلعه‌نویی در تیم ملی ایران، به کار خود در ایران پایان داد و به کادر فنی تیم «پیزا» ایتالیا ملحق شد. وی مدتی به‌عنوان مدیر فنی تیم امید کشورمان هم فعالیت می‌کرد.

به گزارش تسنیم، رسانه «calcioticinese» در این باره نوشت: مانیکونه دستیار سابق سرمربیان تیم‌های ملی سوئیس و ایران، به‌عنوان مربی جدید تیم پیزا انتخاب شده است. این مربی 59 ساله تجربه گسترده‌ای به‌عنوان بازیکن در تیم‌های اینتر، برشا، جنوا و اودینزه در کارنامه دارد و در تیم‌های لاتزیو، سوئیس و ایران نیز مربی بوده است.

رسانه «il tirreno» نیز نوشت: در سایه ورود اوسکار هیلیمارک به تیم پیزا که جانشین آلبرتو جیلاردینو شد، آنتونیو مانیکونه که در سال 1966 متولد شده و بازیکن سابق اینتر است، دستیار هیلیمارک شد. او پیش‌تر به‌عنوان دستیار سرمربی در تیم‌های پایه اینتر فعالیت می‌کرد و سپس روی نیمکت لاتزیو، بوردو، سوئیس و ایران نشست.

در دو مسابقه‌ای که مانیکونه به‌عنوان مربی در «پیزا» شروع به کار کرده، تیمش مقابل هلاس ورونا به تساوی صفر - صفر رسیده و با نتیجه 2 بر یک مغلوب میلان شده است. تیم جدید مانیکونه با کسب 15 امتیاز و تنها به دلیل تفاضل گل بهتر نسبت به تیم قعرنشینِ هلاس ورونا، در رتبه نوزدهم سری A ایستاده است.

258 258

منبع: تسنیم