معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری زنجان در جلسه شورای اقامه نماز استان بر ضرورت حضور فعال مدیران در نماز جماعت و تقویت برنامه‌های فرهنگی در دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

به گزارش خبرآنلاین از زنجان، در این نشست، ابتدا دبیر ستاد اقامه نماز استان گزارشی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی در حوزه ترویج فرهنگ نماز ارائه داد و اعلام کرد: برگزاری منظم نماز جماعت، تجهیز و بهسازی نمازخانه‌ها، اجرای دوره‌های آموزشی، برگزاری مسابقات فرهنگی و تقدیر از فعالان این حوزه از جمله اقدامات انجام‌شده در مجموعه‌های اداری استان بوده است.

در ادامه، کاوه حقیقی با تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان، حضور مدیران و معاونان در نماز جماعت را عاملی مؤثر در نهادینه‌سازی این فریضه در محیط‌های کاری دانست و اظهار کرد: رفتار و حضور مدیران می‌تواند نقش الگویی برای کارکنان داشته باشد و مشارکت آنان را در برنامه‌های دینی افزایش دهد.

وی همچنین از تلاش دبیران ستاد اقامه نماز در ۷۴ دستگاه اجرایی استان قدردانی کرد و این اقدامات را در راستای تقویت معنویت و ارتقای فرهنگ دینی در ساختار اداری استان مؤثر ارزیابی کرد.