سید عبدالملک بدرالدین الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن در اظهاراتی گفت که هدف از ترور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب برداشتن مانع و خنثی کننده توطئه‌ها و درهم شکستن اراده و روحیه ملت و نظام اسلامی است.

به گزارش خبرآنلاین، الحوثی در سخنرانی خود به مناسبت شهادت حضرت آیت الله خامنه ای رهبر شهید انقلاب اسلامی، افزود: ما شهادت این عالم ربانی والامقام، رهبر و امام انقلاب اسلامی، رهبر بزرگ و مجاهد، شهید سعید حضرت آیت الله سید علی حسینی خامنه ای را به خانواده ایشان، ملت مسلمان ایران، همه نهادهای رسمی، سپاه پاسداران مجاهد و همه امت اسلامی صمیمانه تسلیت می گوئیم.

به گزارش یکشنبه شب ایرنا، وی افزود: دشمنان امت یعنی آمریکا و رژیم صهیونیست با دست زدن به این جنایت شنیع، در صدد حذف نقش بی‌بدیل آیت‌الله خامنه‌ای در مقابله با ظلم و ستم آنان و خنثی‌سازی توطئه‌هایشان بودند.

الحوثی اضافه کرد: هدف از ترور آیت‌الله خامنه‌ای از میان برداشتن رهبری ایشان بر نظام اسلامی در چارچوب نقش جهانی‌اش در یاری رساندن به مستضعفان و ارائه الگوی تمدنی اسلامی رهایی‌بخش از سلطه طاغوت بود.

وی اظهارکرد: هدف از ترور آیت‌الله خامنه‌ای، حذف رهبری بود که بر مسائل عادلانه و حقوق مشروع امت اسلامی به ویژه مساله فلسطین پای می‌فشرد.

رهبر جنبش انصارالله یمن گفت: هدف از ترور آیت‌الله خامنه‌ای در هم شکستن اراده ملت مسلمان ایران، نهادهای رسمی کشور و تضعیف روحیه آنان بود.

الحوثی ادامه داد: هدف از این جنایت، بهره برداری از آن در چارچوب افزایش تلاش‌ها در جهت به انقیاد کشاندن رژیم‌ها و دولت‌های منطقه و وادار ساختن آنان به تسلیم و ذلت در برابر صهیونیسم بود.

وی افزود: تجاوز به ایران، با هدف کمک به دشمن صهیونیستی برای تسلط بر منطقه و برداشتن بزرگترین مانع بر سر راه تحقق این هدف صورت می‌گیرد.

الحوثی تصریح کرد: دشمن به دنبال کنار زدن ایران دارای نظام اسلامی و جهت‌گیری جهادی، انقلابی و آزادی‌بخش آن است، نظامی که مخالف سلطه رژیم صهیونیستی، حامی مساله فلسطین و پشتیبان ملت‌های منطقه است.

وی اضافه کرد: آنچه از ملت مسلمان ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شجاع و مجاهد و نهادهای رسمی کشور انتظار می‌رود، وفاداری به خون پاک آیت‌الله خامنه‌ای و پایداری بر راه آزادی، عزت و سربلندی است.

رهبرانصارالله یمن بیان کرد: انتظار می‌رود که شهادت این شخصیت برجسته اسلامی و رهبر مجاهد و بزرگ، انگیزه‌ای عظیم برای ادامه مسیر با سربلندی و تسلیم ناپذیری حسینی، پایداری ایمانی و عزمی خمینی باشد.

الحوثی گفت: اکنون زمان پایداری ربانی، وفاداری، صبر و شکیبایی آنان برای تقرب به خدا است.

وی اضافه کرد: خون و فداکاری‌های رهبران ربانی، راه جهادی و آزادی‌بخش را جاودانه می‌سازد و روحیه ایثار و عزم راسخ را در امت و در دل تمامی آزادگان زنده می‌کند.

الحوثی افزود: ایران با انقلاب اسلامی خود از آغاز در مسیر ایثار و رهایی گام برداشته و در برابر تمامی طوفان‌ها و دشواری‌ها استوار مانده است.

وی بیان کرد: ناامیدی دشمنان، با ناکام ماندن اهدافشان از ارتکاب این جنایت، از طریق مقاومت و پایداری مردمی ایران، نهادهای رسمی و استواری آن بر راه رهایی‌بخش و جهادی حاصل خواهد شد.

رهبر جنبش انصارالله یمن اظهار کرد: گزینه پیش روی ملت‌های اسلامی، مقابله با ظلم و ستم آمریکایی و صهیونیستی است و باید فداکاری‌های پاک شهیدان، الهام‌بخش آنان برای پایداری، تداوم راه و ثبات قدم باشد.

الحوثی افزود: گزینه تسلیم و سازش در برابر ستم آمریکایی - صهیونیستی، به معنای از دست رفتن آزادی، کرامت، عزت، دین، دنیا و آخرت امت اسلامی است.

وی اضافه کرد: گزینه دیگر برای امت، توکل بر خدا، اعتماد به وعده راستین او، مقابله با ستم و فداکاری‌ در راه خدا و در خدمت به آرمان‌های مقدس خود، برای دست‌یابی به پیروزی وعده داده شده از جانب خداوند است.

الحوثی بیان کرد: جنایت صهیونیستی - آمریکایی، هرگز رژیمی را که در کتب‌های آسمانی وعده زوال و نابودی آن داده شده را جاودانه نخواهد کرد.

رهبر انصارالله یمن گفت: موضع ایران، مستحکم و استوار است و پاسخ ایران، قوی و مستمر خواهد بود.

الحوثی افزود: ملت ایران، محور جهاد و مقاومت و آزادگان جهان به فداکاری‌های بزرگ، در پای‌فشاری بر راه آزادی بخش و موضع حق، وفادار خواهند ماند.

وی اضافه کرد: بر ملت‌های امت اسلامی لازم است که به خدا توکل کنند، اسباب نصرت و یاری او را فراهم آورند و این فداکاری‌ها و جانفشانی‌ها بر عزم و پایداری آنان بیفزاید.

به گزارش ایرنا، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حمله سبعانه دولت جنایت‌پیشه آمریکا و رژیم منحوس صهیونیستی به فیض بزرگ شهادت رسید.

خلف صالح روح خدا که در بیش از ۳۷ سال رهبری داهیانه پیشتازی و پرچمداری واقعی جبهه اسلام را عهده‌دار شد و با شجاعت مثال‌زدنی و ایمان راسخ خود فصل نوینی از حکمرانی را در تاریخ اسلام رقم زد و تا آخرین لحظه حیات مبارک و تاریخ‌ساز خود در برابر کفر و طاغوت و استکبار راهبری امت اسلامی را عهده‌دار بود.

در حالی که ایران وارد مذاکرات جدی با آمریکا شده بود، صبح شنبه ۹ اسفند، آمریکا و رژیم صهیونیستی همانند دوره گذشته و بدون توجه به مذاکرات، به خاک ایران تجاوز و به چندین نقطه در شهرهای مختلف حمله کردند.

رئیس جمهوری آمریکا دیروز با انتشار ویدئویی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» که به نظر می‌رسد پیشتر آماده شده بود، نوشت: حملات نظامی گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کردیم.

ترامپ در توجیه این حملات علیه جمهوری اسلامی ایران مدعی شد: ارتش ایالات متحده در حال انجام یک عملیات عظیم و مستمر است تا از تهدید آمریکا و منافع اصلی امنیت ملی جلوگیری کنیم.

در حالی که ایران گامی برای ایجاد شفافیت درباره صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای کشورمان برداشته بود، تجاوز دوباره آمریکا و رژیم صهیونیستی، روندی تکراری و در عین حال فریبنده را در عرصه روابط بین‌الملل به تصویر کشید.

310310