دبیر ستاد انتخابات استان قزوین گفت: از میان هزار و ۲۵۴نفر که در انتخابات شوراهای اسلامی شهر استان قزوین ثبت نام کردند هزار و ۱۲۰نفر تایید صلاحیت نهایی شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ «محمد نصیری» دبیر ستاد انتخابات استان قزوین اظهارکرد: از هزار و ۲۵۴نفر که در انتخابات شوراهای اسلامی شهر استان قزوین ثبت نام کردند هزار و ۱۲۰نفر تایید صلاحیت نهایی شدند.

نصیری افزود: تایید صلاحیت‌ها قطعی است و دیگر امکان اعتراض وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: اسامی داوطلبان چهارم فروردین به فرمانداران ابلاغ شد و پنجم فروردین هم اسامی به اطلاع عموم رسید.

دبیر ستاد انتخابات استان قزوین عنوان کرد: ۴۷۷نفر از داوطلبان برای شهرستان قزوین، ۱۰۱نفربرای بوئین زهرا، ۴۰نفر برای آوج، ۱۳۲نفر برای تاکستان، ۲۶۶نفر برای البرز و ۱۰۴نفر برای آبیک هستند.

به گفته نصیری، ثبت نام در این دوره ۳۰درصد افزایش داشته است.

وی افزود: تبلیغات از تاریخ دوم اردیبهشت آغاز می‌شود و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع انتخابات ادامه خواهد داشت.

نصیری خاطرنشان کرد: ۱۵ فروردین نتیجه تایید صلاحیت داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها هم اعلام می‌شود و افرادی که رد صلاحیت شدند چهار روز فرصت خواهند داشت تا در هیئت نظارت شهرستان اعتراض کنند.

دبیر ستاد انتخابات استان قزوین اضافه کرد: هیئت نظارت شهرستان هم ۷روز فرصت دارند تا اعتراض‌ها را بررسی کنند.

نصیری همچنین بیان کرد: حدود هزار و ۱۳۰صندوق رأی در سطح استان پیش‌بینی شده که در صورت نیاز احتمال افزایش آن وجود دارد.