به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مسعود پزشکیان در حاشیه جلسه هیئت دولت در گفتوگویی با اشاره به روند خدماترسانی دولت به مردم، اظهار کرد: دولت با تمام قوا در این مدت از طریق وزرا، استانداران و مسئولان ذیربط، در صحنه حضور داشته است؛ باوجود همه دشواریها و محدودیتهایی که با آن مواجه بودیم، در اغلب حوزههایی که نیازمند خدمات دولتی بوده، به حول و قوه الهی مشکلی جدی وجود نداشته و یا در صورت بروز، مسئولان توانستهاند آن را برطرف کنند.
بنابر روایت ایسنا، رئیسجمهوری افزود: امروز باردیگر در جلسه دولت وزرای مربوطه را دعوت کردیم، با آنان گفتوگو داشتیم و موضوعات را مجدداً با یکدیگر مرور کردیم. در این نشست، درباره نحوه پیگیری مسائل توافقاتی صورت گرفت و تلاش بر این خواهد بود که مردم عزیز ما در دریافت خدمات دولتی با هیچگونه مشکلی مواجه نباشند. دولت با تمام توان در سراسر کشور، از مرکز تا استانها و شهرستانها، در خدمت مردم شریف است و خود را خدمتگزار این ملت بزرگ میداند.
پزشکیان با قدردانی از همراهی و حضور مستمر مردم در یک ماه گذشته، ادامه داد: با تمام وجود از حضور مردم عزیزمان که در این یک ماه تجاوزات وحشیانه و خلاف حقوق بشری آمریکا و رژیم صهیونی در کشورمان، حتی یک روز نیز صحنه را خالی نکردند، صمیمانه تشکر میکنم. این همراهی، مایه افتخار و سربلندی است. اگر در هر بخشی قصوری داشتیم در برابر مردم بزرگوار و عزتمند، شرمندهایم.
رئیسجمهوری با ابراز امیدواری نسبت به آینده و تأکید بر تداوم ایستادگی مردم و دولت تصریح کرد: امیدوارم خداوند یاری کند تا به هیچوجه شرمنده حضور و اعتماد مردم نشویم و بتوانیم در کنار یکدیگر و با اتکا به قدرت و همبستگی، در برابر این تهاجم ظالمانه ایستادگی کنیم و ایستادگی خواهیم کرد؛ ایستادهایم تا انشاءالله با عزت، این مسیر را به سرانجام برسانیم.
۳۱۲۱۸