به گزارش خبرآنلاین از مازندران، مدیرکل بهزیستی مازندران از آمادهباش کامل این مجموعه برای ارائه خدمات روانی و اجتماعی به شهروندان در شرایط جنگ خبر داد و گفت: از آغاز جنگ رمضان تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۵، در مجموع ۱۲ هزار و ۹۸۸ تماس موفق با سامانه «صدای مشاور» بهزیستی با شماره ۱۴۸۰ ثبت شده است.
رقیه رحمانی با اشاره به اقدامات انجام شده در این مدت افزود: بهزیستی استان با بهرهگیری از ظرفیت کارشناسان، مشاوران و تیمهای تخصصی، خدمات مشاورهای و روانشناختی لازم را برای کاهش اضطراب و افزایش تابآوری اجتماعی مردم ارائه کرده است.
وی ادامه داد: در قالب طرح «محب» نیز ۸۵ پایگاه با مشارکت تیمهای تخصصی در سطح استان فعال شد تا خدمات آموزشی، مشاورهای و حمایتهای روانی اجتماعی به گروههای هدف ارائه شود.
مدیرکل بهزیستی مازندران همچنین از فعالیت گسترده اورژانس اجتماعی خبر داد و گفت: در این مدت هزار و ۸۳ تیم سیار اورژانس اجتماعی با شماره ۱۲۳ در نقاط مختلف استان به ارائه خدمات مداخلهای و حمایتی پرداختند.
رحمانی با تاکید بر اهمیت حمایتهای روانی در شرایط بحرانی خاطرنشان کرد: بهزیستی مازندران با استفاده از تمامی ظرفیتهای تخصصی خود تلاش کرده است تا آرامش روانی و اجتماعی شهروندان حفظ و خدمات لازم به موقع در اختیار مردم قرار گیرد.