به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کامران غضنفری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه محاصره دریایی ایران در عمل ممکن نیست، گفت: اگر ترامپ توانست به تهدیدات خود مبنی بر بازکردن تنگه هرمز عمل کند، به تهدید محاصره دریایی ایران نیز میتواند عمل کند.
به روایت ایسنا، وی در ادامه اظهار کرد: دیدیم که در مقاطعی تلاشهایی برای حضور ناوها، از جمله ناوهای هواپیمابر آمریکا در منطقه خلیج فارس انجام شد، اما این تحرکات با واکنش نیروهای مسلح ایران مواجه شده است.
این عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس تصریح کرد: در جنگ رمضان شاهد بودیم که ناو آمریکایی با شلیک پهپاد و موشک از سوی نیروهای مسلح ما مواجه شد و آسیب دید. سپس تجهیزات آمریکایی تا حدود ۸۰۰ کیلومتر تا هزار کیلومتر از تنگه هرمز دور شدند تا در تیررس ما نباشند.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به ادعاهای مطرحشده مبنی بر امکان محاصره دریایی ایران و جلوگیری از عبور کشتیها از تنگه هرمز تصریح کرد: الان هم اینگونه است؛ اگر این کار را انجام دهند وقتی دو ناو آنان مزه موشکها و پهپادهای ما را بچشند از این کار خود پشیمان شده و از منطقه فرار خواهند کرد.
۳۱۲۱۶