برخی کشورها—برای مثال اسپانیا—حتی پایگاه‌های خود را در اختیار آمریکا قرار نداده‌اند؛ طبیعی است که چنین کشورهایی می‌توانند نسبت به دیگران از نوعی معافیت برخوردار باشند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،  گروه تفسیر جنگ خبرگزاری تسنیم نوشت: در افکار عمومی این سؤال مطرح می‌شود که مثلاً در این روزها چند کشتی—از جمله کشتی‌های فرانسوی یا کشتی‌هایی به مقصد هند—از تنگه هرمز عبور کرده‌اند؛ پس چرا ما اجازه می‌دهیم و به‌صورت مطلق تنگه را نمی‌بندیم؟ واقعیت این است که اساساً نیازی به چنین اقدام حداکثری نیست.

کشورهایی که به ما حمله کرده‌اند یا به حریم ما تجاوز داشته‌اند، مشخص‌اند. در مقابل، برخی کشورها—برای مثال اسپانیا—حتی پایگاه‌های خود را در اختیار آمریکا قرار نداده‌اند؛ طبیعی است که چنین کشورهایی می‌توانند نسبت به دیگران از نوعی معافیت برخوردار باشند.

31216

منبع: تسنیم