عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه ایران در تنگه هرمز دست برتر را دارد، گفت:قلدری ترامپ نتیجه ای جز تشدید بحران اقتصادی و افزایش بیشتر قیمت نفت در جهان را ندارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدطلا مظلومی، عضو کمیسیون انرژی با تاکید ادعاهای دونالد ترامپ مبنی بر محاصره تنگه هرمز،گفت:نبض افتصاد جهان درتنگه هرمز و  دستان جمهوری اسلامی است و ادعای محاصره دریایی آمریکا بعد از شکست وی در تنگه هرمز است که زورگویی و قلدری ترامپ را نشان می دهد.

به روایت خانه ملت، وی افزود: قلدری ترامپ در آبهای دریای عمان نتیجه ای جز تشدید بحران اقتصادی و افزایش بیشتر قیمت نفت در جهان را ندارد.

نماینده بهبهان در مجلس با بیان اینکه پس از ۴۵ روز ناکامی آمریکا در دستیابی به اهداف خود در تهاجم نظامی،در حال حاضر واشنگتن گزینه «محاصره دریایی ایران» را روی میز گذاشته است،مطرح کرد: برخی از کارشناسان این اقدام را راهکاری برای خروج آمریکا از بن‌بست جنگ با جمهوری اسلامی تلقی می‌کنند، اما واقعیت این است که این گزینه حتی قبل از شروع جنگ رمضان نیز وجود داشت؛اما در طول جنگ هرگز اجازه موفقیت به آنها داده نشد و اگر ترامپ در تنگه هرمز موفق بود، هرگز پای میز مذاکره نمی آمد.

مظلومی با تاکید بر رصد کامل نیروهای مسلح کشورمان بر تنگه هرمز و جزایر ایرانی خلیج فارس، یادآور شد:رزمندگان ایرانی دست‌ بر روی ماشه دارند و رصد اطلاعاتی کاملی از کل منطقه انجام می‌شود و آنچه اکنون دیده می‌شود، ژست آمریکا برای اعمال فشار روانی و گرفتن امتیاز در مذاکرات بوده و تیم مذاکره کننده ایرانی به‌ خوبی به این موضوع آگاه است.

نماینده مجلس دوازدهم با اشاره به اهمیت راهبردی تنگه هرمز برای اقتصاد و انرژی جهان، تصریح کرد: هرگونه اختلال جدی در این گذرگاه حیاتی نه‌ تنها بر صادرات نفت و گاز،بلکه بر زنجیره تأمین انرژی در سطح جهانی تأثیر مستقیم می گذارد و نتیجه طبیعی آن، افزایش شدید قیمت انرژی، بی‌ثباتی در بازارهای جهانی و فشار بر اقتصادهای وابسته به واردات انرژی خواهد بود.

 عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیر مستقیم افزایش قیمت بنزین و انرژی بر معیشت مردم دنیا،خاطرنشان کرد:افزایش قیمت سوخت و انرژی در کشورهای اروپایی،آسیا و آمریکا به دلیل کنترل تنگه هرمز به عنوان یک شریان حیاتی انرژی و اختلال در عرضه نفت و گاز از منطقه خلیج فارس ایجاد شده است و مردم دنیا هزینه بی عقلی،توهم و قلدری ترامپ قمارباز و رژیم نامشروع و کودک کش صهیونی را می پردازند.

31216

منبع: خانه ملت