فرهیختگان‌آنلاین (از رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی) با انتشار سه عکس از آیین اختتامیه «هفته هنر انقلاب اسلامی» نوشت: «تصاویری از پلاکاردهای مردم در شب انتخاب‌شدن محسن چاوشی به عنوان چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۴ که در میدان ولیعصر(عج) به نمایش گذاشته شد.»

به گزارش خبرآنلاین، براساس گزارش روابط عمومی حوزه هنری، آیین اختتامیه «هفته هنر انقلاب اسلامی»، شامگاه پنجشنبه ۲۷ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ در میدان حضرت ولیعصر(عج) تهران برگزار و محسن چاوشی به عنوان چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۴ معرفی شد.  

فرهیختگان‌آنلاین (از رسانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی) با انتشار سه عکس از این مراسم نوشت: «تصاویری از پلاکاردهای مردم در شب انتخاب‌شدن محسن چاوشی به عنوان چهره هنر انقلاب در سال ۱۴۰۴ که در میدان ولیعصر(عج) به نمایش گذاشته شد. عکاس: مسعود اکبری» 

۲۴۲۲۴۲