سرلشکر محمد العاطفی، وزیر دفاع دولت تحت رهبری حوثی‌های یمن، می‌گوید که این گروه «برای مقابله با هرگونه تجاوز علیه مردم یمن در آماده‌باش کامل است».

به گزارش خبرآنلاین به نقل از الجزیره؛ العاطفی در بیانیه‌ای گفت: «آخرین دور درگیری با دشمن صهیونیستی و آمریکایی، وحدت جبهه‌ها را مجسم کرد و اثربخشی عملیات نظامی محور جهاد و مقاومت علیه دشمن را ثابت کرد.»

حوثی‌ها در اواخر ماه مارس با پرتاب چندین موشک بالستیک دوربرد و پهپاد به سمت اسرائیل، رسماً وارد جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران شدند و جبهه جدیدی را در این درگیری ایجاد کردند.

این شبه‌نظامیان متعهد شدند که تا زمان توقف جنگ به حملات ادامه دهند و از زرادخانه خود برای حمله به اماکن نظامی حساس استفاده کنند و تهدید کردند که حملات را به ترافیک دریایی در دریای سرخ گسترش خواهند داد.

315