به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، وحید کنعانی نماینده خلخال و کوثر و عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای آموزش پرورش خلخال گفت: سخت گیری بیش از حد در بررسی اولیه نیروهای مشمول طرح کیفیت بخشی و استخدام وزارت آموزش و پرورش موجب رد صلاحیت بیش از ۱۹ هزار نفر از داوطلبان شده بود.
وی افزود: با ورود کمیسیون آموزش مجلس به موضوع، صلاحیت ۱۶ هزار نفر از آنها تایید شد و وضعیت سه هزار نفر نیز در حال بررسی است و مشکل همه اینها گزینشی نیست بلکه نواقصی از حیث مدرک و نمره نیز وجود دارد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برای این کار بزرگ و خرسند کننده، بارها با وزیر و معاونان وزیر آموزش و پرورش جلسه برگزار شد و پیگیری های مستمری صورت گرفت تا نتیجه کار به دست آمد و امیدواریم زمینه بازگشت بکار عده باقیمانده نیز فراهم شود.
کنعانی ادامه داد: همچنین با تلاش نمایندگان مجلس علاوه بر اینکه زمینه پرداخت پاداش و معوقات معلمان در سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ فراهم شد، پرداخت پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته نیز به روز شده است.
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل درباره رسیدگی به آموزش و پرورش حوزه انتخابیه خود گفت: برای ۱۰۰ مدرسه شهرستان های خلخال و کوثر بین ۲۵۰ تا ۴۰۰ میلیون ریال سرانه دانش آموزی واریز شده و برای واریز سرانه مدارس باقیمانده نیز با پیگیری های انجام شده از وزیر آموزش و پرورش دستور پرداخت صادر شده است
کنعانی با اشاره به اهمیت هوشمندسازی مدارس گفت: ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای هوشمند سازی مدارس خلخال از اعتبارات ملی اخذ شد و تامین ۵۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات در اختیار نمایندگان و ۴۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی و ملی در دستور کار است.
نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تلاش های صورت گرفته برای آسفالت محوطه مدارس گفت: برای انجام این کار ۱۵ هزار تن قیر رایگان به مدارس خلخال و پنج هزار تن به مدارس کوثر اختصاص یافت.
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل از ائمه جمعه شهرهای خلخال و کوثر و همچنین فرمانداران این شهرستانها در همراهی و پیگیری مطالبات، اعتبارات و طرح های در دست احداث آموزش و پرورش و توجه به دستور رئیس جمهور در اجرای طرح توسعه نهضت آموزشی و ساخت مدارس قدردانی کرد.
48