کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان زنجان از تداوم هوای نسبتاً پایدار و افزایش تدریجی دمای هوا در مناطق مختلف این استان تا روز یکشنبه هفته آینده خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از زنجان، مرتضی قدیمی اظهار کرد: امروز آسمان استان صاف تا نیمه ابری پیش‌بینی می‌شود و در ساعات بعدازظهر وزش باد را خواهیم داشت. این وضعیت جوی نسبتاً پایدار تا پایان هفته جاری ادامه خواهد داشت و تا آن زمان سامانه بارشی فعالی در استان نخواهیم داشت.

وی افزود: از روز شنبه هفته آینده، افزایش ابر در استان مورد انتظار است و از روز یکشنبه شاهد آغاز بارش‌ها خواهیم بود.

قدیمی در ادامه به ثبت دمای شهرهای مختلف استان اشاره کرد و گفت: در شبانه‌روز گذشته، شهر «نوبهار» با دمای یک درجه سانتی‌گراد سردترین و شهر «آب‌بر» با ۲۲ درجه سانتی‌گراد گرمترین نقاط استان گزارش شده‌اند.

به گفته وی، دمای هوای شهر زنجان در ۲۴ ساعت گذشته بین ۶ تا ۱۴ درجه سانتی‌گراد در نوسان بوده و در حال حاضر (ساعت مشابه نسبت به دیروز) ۱۱ درجه سانتی‌گراد است که افزایش سه درجه‌ای را نشان می‌دهد.