عضو هیئت‌رئیسه مجلس با اشاره به افزایش تنش‌ها میان ایران و آمریکا، ضمن تأکید بر لزوم آمادگی کشور، گفت چشم‌انداز کوتاه‌مدت همچنان پرتنش است و احتمال بروز درگیری نظامی را نمی‌توان نادیده گرفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد نادری، عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی، در اظهاراتی با اشاره به  «زیاده‌خواهی‌های دونالد ترامپ و مسئولان ایالات متحده آمریکا» ، از تداوم فضای تنش در روابط دو کشور خبر داد و گفت: «نمی‌خواهم دل مردم را خالی کنم، اما باید آماده باشیم؛ احتمال وقوع جنگ وجود دارد.»

وی در مصاحبه با شبکه خبر با بیان اینکه چشم‌انداز نزدیک را همچنان تنش‌آلود می‌بیند، افزود: «این موضوع چیز جدیدی برای ما نیست. ما پیش از این نیز دوره‌های جنگ را پشت سر گذاشته‌ایم و در صورت لزوم، آمادگی ادامه ایستادگی را داریم.»

نادری با اشاره به تجربه‌های پیشین کشور در مواجهه با درگیری‌ها تصریح کرد: «ما ۴۰ روز جنگیدیم و اگر لازم باشد، در آینده نیز خواهیم جنگید. سه دوره دفاع مقدس را از سر گذرانده‌ایم و همچنان آماده مقاومت هستیم.»

این نماینده مجلس همچنین تأکید کرد که تا زمانی که «حقوق حقه جمهوری اسلامی ایران و مردم ایران» به رسمیت شناخته نشود، سطح تنش‌ها بالا باقی خواهد ماند و ایران از مواضع خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

31216

منبع: بدون منبع